Снимка: iStock

Готови ли сте да разкриете мистериите на вашата личност? От доминиране в разговори до проявяване на пасивно-агресивно поведение, ние сме на път да ви разкрием 8-те издайнически признака, които може просто да карат другите да треперят в присъствието ви.

А ето и кои са знаците, че имате труден, респектиращ характер, който на моменти става дори плашещ за околните:

1. Хората често се чувстват неудобно във ваше присъствие

Всички сме имали онези моменти, когато влезем в стая и можем да почувстваме енергийната промяна. Все едно всички изведнъж да стават по-предпазливи или по-затворени и мълчаливи.

Това може да е потенциален знак, че вашата личност се възприема като трудна от околните. Ако забележите, че хората често се чувстват неспокойни във ваше присъствие, това може и да не е само внушение.

Ето какво обаче. Не е задължително да правите нещо нередно или да се държите лошо. Възможно е просто вашата категоричност или увереност да изглеждат непосилни за другите и да ги респектират твърде силно.

2. Имате склонност да доминирате в разговорите

Ако често усещате, че вие водите повечето разговори и говорите през по-голямата част от времето по темите, които обсъждате с познати, близки и колеги, то възможно е да имате склонност да доминирате в разговорите си, оставяйки малко място на другите да споделят мислите си.

Трябва да помислите дали нетърпението ви да споделите възгледите си не изглежда плашещо или твърде властно в очите на другите.

Ако е така, полагайте съзнателни усилия да слушате повече и да говорите по-малко. Не винаги е лесно, но определено може да ви помогне да изградите по-здрави взаимоотношения с хората около себе си.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase